Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
Vote Now
Loading Events
  • This event has passed.
event image
Jun
  • Days
  • Hours
  • Minute
  • Second

12:00 - 11:59

𝟮𝟰 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, zi de praznic al Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul, marchează un an de la Congresul național 𝗟𝗜𝗗𝗘𝗥, în cadrul căruia s-a prezentat Manifestul “Liga pentru Deșteptarea României” – 𝗹𝗶𝗱𝗲𝗿𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗿𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮.𝗿𝗼.
Am cules astăzi roadele unui an care a însemnat pentru noi multă muncă de 𝗰𝗲𝗿𝗰𝗲𝘁𝗮𝗿𝗲 și 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲, sub buna povățuire a tihnei și răbdării, care ne-a patronat direcția și a deschis o cale deloc ușoară, însă atât de necesară.
Cu acest prilej, vă anunțăm că Liga pentru Deșteptarea României a devenit un proiect de viitor, sustenabil și îndreptat către interesul național, al nostru, al tuturor. Pașii ce vor urma, înseamnă dincolo de nuanțarea scopului final și a modalității lui de implementare, deschiderea către o societate dornică de schimbare și asumare, faptic. Înseamnă încredere și responsabilitate, bună-cuviință și mult bun simț.
LIDER este pentru România, dar altfel. Nu cu pâine și circ, cum alții ne-au obișnuit, ci cu demnitate și integritate.
Pregătim proiecte în mai multe orașe ale României, în speranța că ușor, dar sigur, vor rodi și încolți semințele bunei rânduieli, ale firescului și ale bunului simț (atribut care lipsește cu desăvârșire din vocabularul și parcursul inițiativelor care pretind schimbare).
Președinte și inițiator,
AURELIU SURULESCU
Event Circle Image
Join the event
Form

Leave A Comment