Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
Vote Now


Termeni și Condiții pentru Website-ul Partidului Politic “LIDER”

Bine ați venit pe website-ul Partidului Politic Liga pentru Deșteptarea României (LIDER)! Vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți următoarele condiții care guvernează utilizarea acestui site. Prin accesarea sau utilizarea acestui website, sunteți de acord să fiți supus acestor Termeni și Condiții.

  1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor: Utilizarea acestui website presupune acceptarea integrală a tuturor termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.
  2. Scopul Website-ului: Website-ul LIDER este destinat furnizării informațiilor despre activitățile, proiectele și valorile Partidului Politic Liga pentru Deșteptarea României. Scopul său principal este de a comunica cu membrii și susținătorii partidului, precum și cu publicul larg.
  3. Drepturi de Proprietate Intelectuală: Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui website, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafică, videoclipuri, logo-uri și alte materiale, sunt deținute de către Partidul Politic Liga pentru Deșteptarea României sau de către terții care au acordat permisiunea pentru utilizarea lor pe acest website. Utilizatorilor li se acordă dreptul de a accesa și utiliza conținutul acestui website în scopuri personale, non-comerciale, cu condiția să nu încalce drepturile de proprietate intelectuală.
  4. Confidențialitatea Informațiilor: LIDER respectă confidențialitatea informațiilor utilizatorilor săi. Orice informații personale furnizate prin intermediul acestui website vor fi tratate conform Politicii de Confidențialitate a LIDER, disponibilă separat pe acest website.
  5. Legături către Alte Website-uri: Acest website poate conține legături către alte website-uri care nu sunt controlate sau deținute de către LIDER. Partidul Politic Liga pentru Deșteptarea României nu este responsabil pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor website-uri terțe.
  6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: LIDER își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești Termeni și Condiții. Modificările vor fi efective imediat după publicarea acestora pe website. Utilizarea continuă a acestui website după efectuarea modificărilor reprezintă acceptarea acestora.
  7. Contact: Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact[@]liderpentruromania.ro sau la numărul de telefon 0728032423.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Vă mulțumim pentru vizită și pentru interesul acordat Partidului Politic Liga pentru Deșteptarea României!