Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
Vote Now

Liga pentru Deșteptarea României: Scurt istoric cronlogic

Pe această pagină, vă invităm să descoperiți cronologia evenimentelor semnificative din parcursul nostru, de la ziua în care am văzut lumina zilei, până la realizările noastre cheie și impactul asupra comunității. Vă așteptăm să vă alăturați călătoriei noastre, și partidului LIDER să înțelegeți valorile noastre și să vă implicați în sprijinirea unei Românii mai înțelepte, mai puternice și mai bine pregătite pentru viitor.

Un an de la Congresul național 𝗟𝗜𝗗𝗘𝗥

𝟮𝟰 𝗶𝘂𝗻𝗶𝗲, zi de praznic al Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul, marchează un an de la Congresul național 𝗟𝗜𝗗𝗘𝗥, în cadrul căruia s-a prezentat Manifestul "Liga pentru Deșteptarea României" - 𝗹𝗶𝗱𝗲𝗿𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗿𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮.𝗿𝗼.

24 Iunie

2023

Lansare platforma LIDER

Lansarea platformei civice 𝐋𝐈𝐆𝐀 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐃𝐄𝐒̦𝐓𝐄𝐏𝐓𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐑𝐎𝐌𝐀̂𝐍𝐈𝐄𝐈, în București a avut loc pe data de 15 Ianuarie la Sala Dalles din Capitală în prezența unei numeroase asistențe care a primit cu bucurie provocarea lansată de LiDeR, plecând de la Eminescu, regăsirea unui ideal național!

28 Ianuarie

2023

REZOLUȚIA DE LA BRAȘOV

În 2022, pe 24 Iunie, sub ocrotirea Sfântului și Botezătorului Ioan se înființa la Brașov LIGA PENTRU DEȘTEPTAREA ROMÂNIEI!

24 Iunie

2022

MANIFEST

Neamunit România inițiază MANIFEST PENTRU DEȘTEPTAREA ROMÂNIEI și împreună cu alte ongeuri, începe crearea Ligi pentru Deșteptarea României.

21 Decembrie

2021
100+

Membrii

50+

ONG-uri

200+

Voluntari

500+

Proiecte