Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
Vote Now

Cine suntem?

„LIDER - Un cuvânt cu multă însemnătate și foarte puțin ilustrat în viața publică românească. Un lider reprezintă un om al acțiunii, e cel care nu mai așteaptă un salvator, ci se salvează el însuși, ba chiar salvează și pe cei ce i se alătură, luând în considerare că și Dumnezeu îi ajută pe cei ce se ajută singuri.

Cu un deceniu de experiență în spatele nostru, am desfășurat numeroase proiecte și am susținut cauze caritabile în întreaga țară.
  • Parteneriate solide cu alte organizații neguvernamentale
  • Proiecte Variate: educație, sănătate, mediu, și cultura
  • Implicare activa în sprijinirea cauzelor caritabile

Mai știe cineva, ASTĂZI, care este idealul nostru național în condițiile în care lumea este într-o perpetuă schimbare, deloc liniștitoare?! România ultimilor 34 de ani a fost condusă de politica de partid, de politica interesului personal sau a unor grupuri de interese transpartinice, neavând nicio legătură cu ceea ce politica ar trebui să fie.

Știm cu toții că politica este murdară, dar avem obligația să opunem o rezistență morală  imoralității de astăzi. Considerăm că România are nevoie de o altfel de politică, o politica realizata de oameni care si-au demonstrat in timp dragostea de tara, profesionalismul si daruirea fata de semeni si care nu adera la interesele meschine ale actualei clase politice. Astfel, ne dorim să redobândim încrederea cetățenilor într-o clasă politică pentru care interesele românilor să fie prioritare.

De asemenea, consideram ca Europa are nevoie de un puternic suflu conservator, de dreapta autentică, pentru a putea proteja familia, identitatea și valorile tradiționale europene.

Sunt necesare echilibrul, pacea și stabilitatea, iar pentru asta este nevoie de o Românie puternică intr-o Europa puternică.

Avem nevoie ca românii să fie reprezentați în Europa și în lume de buni romani, în primul rând, care să ducă acolo cu demnitate tot ce are mai bun de oferit România.

Atât vrem, să nu capitulăm, să începem a însemna și a ne scrie singuri istoria!

De ce sa alegeți partidul nostru?

Iată câteva motive care ne definesc și ne motivează:

Familie

Suntem dedicați valorilor familiei și credem în importanța acesteia în societate. Promovăm solidaritatea și sprijinul reciproc între membrii comunității, contribuind la dezvoltarea unei societăți armonioase.

Patriotism

Iubim România și ne dorim să o vedem prosperând. Suntem patrioți în adevăratul sens al cuvântului, cu o pasiune puternică pentru cultura, istoria și identitatea națională, dorind să contribuim la creșterea și evoluția țării noastre.

Inovare și Sustenabilitate

Ne orientăm către viitor și promovăm inovația, precum și practicile durabile în toate domeniile vieții. Ne propunem să construim un viitor mai bun și mai echitabil pentru toți locuitorii României.

Educație

Ne angajăm să promovăm o educație de calitate, accesibilă pentru toți cetățenii. Credem că investiția în educație este cheia unei societăți mai prospere și mai bine pregătite pentru viitor.

Echipa „LIDER”

Împreună, lucrăm cu determinare pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în țara noastră, fiind motivați de dorința de progres, educație și sprijinirea comunității.
Am adunat in partid specialiști din diverse domenii cheie, inclusiv educație, servicii sociale, economie și drept.

Inspiratie, Inovatie și Patriotism "Liga pentru Deșteptarea României" (LIDER)

Cu peste 10 ani de proiecte, inspirație, inovație și patriotism, ne-am dedicat să aducem schimbări pozitive pentru România.
Să ne unim eforturile pentru apărarea și promovarea principiilor și a valorilor de bază enunțate prin „Manifestul pentru Deșteptarea României
1. Protejarea familiei românești, cu toate nevoile ei de bază; 2. Oprirea distrugerii școlii românești și refacerea sistemului de educație; 3. Îmbunătățirea stării de sănătate și a speranței de viață a românilor; 4. Asigurarea siguranței energetice și alimentare a României, prin protejarea și exploatarea inteligentă a resurselor proprii.
Referitor la planul de țară, avem un proiect amplu și ambițios creat până în anul 2030, numit "Manifestul." Acest plan vizează dezvoltarea României pe multiple dimensiuni, inclusiv economie, educație, sănătate, mediu și bunăstare socială. Ne-am angajat să lucrăm pentru implementarea acestui manifest și să contribuim la un viitor mai bun pentru țara noastră.
100+

Membrii

10+

Filiale

200+

Voluntari

500+

Proiecte

PĂȘIND CĂTRE VIITOR

Deșteptarea reală a României nu se poate baza pe valori străine de etosul nostru, fie ele de la Vest sau de la Est, ci doar pe redescoperirea valorilor noastre strămoșești autentice, care ne definesc și care ne-au ajutat să dăinuim în istorie până acum. Fiecare națiune are propria matrice culturală, istorică, spirituală și identitară, unică, pe care trebuie să și-o păstreze, prețuiască, dezvolte și să o transmită mai departe noilor generații, dacă vrea să dăinuiască, așa cum spunea marele nostru istoric, Nicolae Iorga: „Generaţia viitoare va trebui să ştie ceea ce generaţia trecută a ignorat: valoarea fondului propriu” – „Generații” (1927).

Mai mult decât de creșteri de venituri, drumuri, școli și spitale, România are nevoie de Oameni adevărați, cu conștiința națională și morală, și de Conducători patrioți și iubitori de Neam și Țară. Dacă le vom avea pe acestea, toate celelalte, de care avem nevoie fiecare în parte și noi ca țară, vor veni firesc, pe cale de consecință. Altfel, nu ne putem aștepta la nimic bun în viitor. Totul pleacă de la Om, nu de la bani și investiții. Acestea sunt doar mijloace, necesare și ele, însă rezultatele obținute depind în primul rând de calitatea oamenilor care administrează și folosesc fondurile. Iată prima soluție, și cea mai importantă resursă, care este baza – Omul.

CE ESTE?

România de azi se aseamănă cu un luptător care este înghesuit în colțul ringului și încasează lovituri din toate direcțiile. Ne sunt atacate simultan: conștiința și identitatea națională, credința și moralitatea, unitatea României și a românilor, speranța pentru un viitor mai bun, suveranitatea națională, libertatea și demnitatea românilor. Dacă rămânem în această postură, de luptător împins în colț, care doar se apără cât mai poate de ploaia de lovituri, rezultatul poate fi doar unul: România va fi pusă la pământ total și definitiv. E vremea să ne amintim că cea mai bună formă de apărare este atacul. Iar cel mai eficient mod de a combate răul este săvârșind binele. 
Este timpul pentru o contraofensivă, a României Profunde.

Toți românii care gândesc limpede, simt, văd și înțeleg în adâncul ființei lor faptul că România și Neamul Românesc se apropie de un punct critic al istoriei și existenței lor. Vorbele mobilizatoare rostite de Avram Iancu la 1848 sunt chiar mai actuale azi, decât atunci: Ori ne ridicăm, și punem pumnul în pieptul furtunii, ori pierim, ca țară și ca neam.

DE CE?

Dacă generația noastră nu se va ridica să spună “Până aici!” în fața acestui tăvălug care amenință tinerele generații și implicit viitorul României, atunci firele invizibile care încă mai leagă poporul de azi de trecut, de istorie, de eroi, de Neam, se vor destrăma de tot. Vom înceta să mai fim o națiune și un popor și vom deveni doar o populație oarecare, amestecată cu alte populații care vor fi aduse peste noi. Vom deveni o masă amorfă, fără identitate și fără rădăcini, care nu își mai amintește trecutul, dar nici nu mai are un viitor pe aceste pământuri moștenite de la înaintași mai vrednici.

Este tot mai clar că singură verigă esențială, salvatoare, care îi mai poate lega pe românii de azi și pe cei de mâine de sufletul neamului, de tradiție, de trecut, de pământ și de rost, și care poate opri dispariția României Profunde este această Generație, a noastră. Este o cruce grea pe care suntem chemați să ne-o asumăm, pentru toți cei de azi, dar și pentru cei care vin după noi.

CUM?

Deșteptarea României înseamnă în primul rând o reformă morală, și abia apoi una economică, socială și politică. O reformă care să plece atât de sus în jos, de la nivelul clasei conducătoare, dar și de jos în sus, de la nivelul românilor de rând. O reformă bazată nu atât pe obiective materiale, investiții și indicatori economici, cât mai întâi pe dragoste, credință, speranță, respect, demnitate personală și națională, onoare, corectitudine, hărnicie, omenie, muncă cinstită și corect răsplătită.

Desigur că, pentru ca o viziune comună asupra viitorului României să poată să devină realitate, trebuie mai întâi să fie împărtășită de majoritatea românilor, indiferent de categoria socială, profesională, etnică sau religioasă din care fac parte. Trebuie așadar să găsim cel mai mic numitor comun între români, un set minim de principii și valori care să fie împărtășite de toți care își doresc ca această viziune asupra viitorului României să devină realitate.

Care sunt acele principii de bază de la care putem să plecăm împreună în creionarea unei viziuni comune asupra viitorului, asupra României noastre de peste 30 de ani?

Apel la acțiune

În acest moment critic, de răscruce, pentru toată istoria noastră și pentru existența noastră ca Neam și ca Țară, chemăm acum la Unire toate forțele vii, sănătoase și curate rămase în România, pe toți Românii care mai au curajul, puterea și hotărârea de a lupta, împreună, pentru a ne scrie singuri un viitor mai bun, viitorul pe care ni-l dorim și pe care îl merităm. Vă chemăm să ne punem laolaltă toate puterile, energiile și talentele, să finalizăm și apoi să facem să devină realitate Planul de Țară – „România Noastră 2030”. Vă chemăm de dragul Țării noastre, în numele strămoșilor noștri, de dragul Familiilor noastre, pentru bunicii și părinții noștri, pentru copiii și nepoții noștri, pentru generațiile de Români încă nenăscute de mâine.

A venit vremea pentru contraofensiva României profunde. Acum este ceasul Redeşteptării noastre. Acum este ceasul Redeşteptării României.

Cu eforturile noastre unite, cu sacrificiile pe care le vom face atunci când ni se va cere și cu credință tare în Dumnezeu, în noi și în Țara noastră, „Vom fi iarăși ce am fost, și mai mult decât atât!”, așa cum spunea voievodul Petru Rareș.

Nu vrem să intrăm în istorie că fiind Generația care a permis degradarea Neamului nostru.