Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
Vote Now

Ultima actualizare: [13 aprilie 2024]

Introducere

Partidul Politic Liga pentru Deșteptarea României (denumit în continuare „LIDER”, „noi” sau „partidul”) este dedicat protejării confidențialității și securității informațiilor personale ale vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru web. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile personale furnizate de dvs. atunci când utilizați website-ul nostru.

Colectarea Informațiilor

Informații Personale Colectate

LIDER colectează informații personale voluntar furnizate de către vizitatorii site-ului nostru web în diverse moduri, inclusiv, dar fără a se limita la:

  • Nume și prenume
  • Adresă de e-mail
  • Număr de telefon
  • Alte informații pe care le furnizați în mod voluntar prin intermediul formularelor de contact sau în corespondența cu noi

Informații Colectate Automat

În plus, site-ul nostru web poate colecta automat anumite informații despre utilizarea dvs. a site-ului web, inclusiv adresa IP, tipul de browser, informații despre paginile vizitate și preferințele de navigare. Aceste informații sunt colectate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine cum este utilizat site-ul nostru web.

Utilizarea Informațiilor

Informațiile personale colectate pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  • Pentru a vă oferi informații despre activitățile și evenimentele partidului nostru
  • Pentru a răspunde la întrebările și solicitările dvs.
  • Pentru a trimite materiale informative și de campanie
  • Pentru a analiza și îmbunătăți serviciile noastre

Protejarea Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile personale și să luăm măsuri adecvate pentru a ne asigura că acestea sunt în siguranță. Utilizăm practici adecvate de securitate pentru a proteja împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii informațiilor personale.

Divulgarea Informațiilor

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar să o facem pentru a răspunde la cererile dvs. sau în conformitate cu legile aplicabile.

Drepturile Dvs.

Aveți dreptul de a accesa, corecta, actualiza sau șterge informațiile personale pe care le deținem despre dvs. în orice moment. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. personale, de a solicita restricționarea prelucrării sau de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării bazate pe consimțământul acordat înainte de retragerea acestuia.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate sau la practicile noastre de prelucrare a datelor, vă rugăm să ne contactați la adresa contact[@]liderpentruromania.ro sau la numărul de telefon 0728032423.