Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
Vote Now

STAPANI LA NOI ACASĂ

LIGA pentru DEȘTEPTAREA ROMÂNIEI

Mai știe cineva, ASTĂZI, care este idealul nostru național în condițiile în care lumea este într-o perpetuă schimbare deloc liniștitoare?!

Avem nevoie de echilibru, de pace și stabilitate, iar pentru asta avem nevoie de o Românie puternică și demnă în Europa. Avem nevoie ca românii să fie reprezentați în Europa și în lume de BUNI ROMÂNI, în primul rând, care să ducă acolo cu demnitate tot ce are mai bun de oferit România.

Partidul LIDER doreste sa depună liste complete pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024. Având obiective clar definite și o determinare fermă, ne propunem să reprezentăm interesele naționale și să luptăm pentru un viitor mai prosper pentru România în cadrul Uniunii Europene.

Prin semnarea listelor noastre de susținători, îți exprimi sprijinul pentru valorile noastre și pentru principiile noastre fundamentale. Prin contribuția ta activă, putem face schimbări semnificative și putem aduce transformările de care România are nevoie atât de mult. Hai să unim forțele pentru a aduce vocea ta și a tuturor românilor în Parlamentul European.

Viziunea noastră este una orientată către un viitor prosper și echitabil pentru România în cadrul Uniunii Europene. Ne dorim o societate în care fiecare cetățean să aibă acces la oportunități egale și să beneficieze de un mediu în care valorile naționale și tradițiile sunt respectate și promovate.

Vrem să construim o Românie recunoscută și respectată pe plan internațional, un partener de încredere în cadrul Uniunii Europene și al comunității internaționale. Ne propunem să creăm un mediu în care fiecare român să poată trăi în siguranță, să aibă acces la educație și sănătate de calitate și să beneficieze de oportunități pentru a-și realiza potențialul într-o societate în plină dezvoltare.

Prin votul nostru, avem puterea de a contribui la schimbarea pe care ne-o dorim în societatea noastră. Este momentul să ne implicăm și să ne asumăm responsabilitatea pentru viitorul nostru și al generațiilor viitoare.

Haideți să ieșim la vot în număr cât mai mare și să ne exercităm drepturile și datoriile noastre civice. Fiecare vot este o șansă de a modela viitorul României în conformitate cu valorile și aspirațiile noastre. Nu lăsați ca alții să decidă pentru voi! Alegerile ne aparțin, iar votul nostru este arma noastră cea mai puternică în lupta pentru o societate mai bună și mai dreaptă.

Dacă simți că vrei să aduci schimbarea și să contribui la ceva cu adevărat important, te invităm să te alături partidului nostru! Căutăm oameni dedicați și pasionați, așa că implică-te și devino un lider în această inițiativă pentru România!

liga pentru desteptarea romaniei