Powered by NEAMUNIT

Devine tot mai evident că suntem ultima generație care mai poate lupta cu șanse reale de succes pentru a salva și a păstra pe mai departe România profundă.

Este tot mai clar că suntem ultima generație care mai poate face ceva care să conteze cu adevărat, care se mai poate opune distrugerii iremediabile a valorilor identitare românești, care mai poate opri disoluția conceptelor de Familie, de Rânduială și Rost, așa cum le-am primit de la înaintaşii noștri. Simțim și credem că suntem ultima generație care mai poate încă să păstreze România profundă și demnă, în granițele ei morale, spirituale, identitare și chiar teritoriale actuale.

Ne aflăm chiar pe marginea unei prăpastii. Această prăpastie înseamnă pervertirea iremediabilă a minților și sufletelor copiilor și tinerilor români, această prăpastie înseamnă impunerea unei dictaturi brutale a ideologiei globaliste, înseamnă ruperea totală a legăturilor românilor cu duhul neamului, cu trecutul, eroii și cu identitatea lor.

Acest pericol care ne pândește înseamnă practic dispariția României, ce va fi sfâșiată, mai întâi prin risipirea sufletului ei, și mai apoi a statului național, fără niciun fel de armă. România, așa cum o știm noi, va dispărea pur și simplu, dacă această ultimă generație de azi nu va fi în stare să facă un efort decisiv pentru a o salva, pentru că această ultimă generație mai păstrează încă vie legătura cu neamul, chiar dacă multe fibre s-au pierdut și s-au rupt în timp.

E timpul că România profundă să se trezească, și să lupte pentru viitorul ei și al copiilor ei. Este timpul pentru o contraofensivă, cea a României Profunde.

Toți românii care gândesc limpede, simt, văd și înţeleg în adâncul ființei lor faptul că România și Neamul Românesc se apropie de un punct critic al istoriei și existenteilor. Vorbele mobilizatoare rostite de Avram Iancu la 1848 sunt chiar mai actuale azi, decât atunci: Ori ne ridicăm, și punem pumnul în pieptul furtunii, ori pierim, ca țară și ca neam. 

Nu vrem să intrăm în istorie ca fiind Generația care a permis degradarea Neamului nostru.